06.12.2017. Završena obuka za X generaciju Cisco Akademije

Još jedna generacija polaznika Cisco Akademije je završnim ispitom okončala obuku iz programa CCNA Switching and Routing, te tako postala dio svjetski priznatih Cisco stručnjaka.

Praktičnu i teorijsku nastavu, koja se tokom proteklih osam mjeseci odvijala u multimedijalnom računarskom kabinetu REZ Agencije, polaznici su završili kroz 4 predmeta (modula).

Četvrti i završni predmet u nastavnom programu CCNA Routing and Switching je Connecting Networks (Povezivanje računarskih mreža). Ovaj predmet obuhvata WAN tehnologije i mrežne servise koje koriste konvergirane aplikacije u složenoj mreži. Položen završni ispit je potvrda da će polaznici znati konfigurisati i dijagnosticirati mrežne uređaje i riješavati česte probleme sa protokolima podatakovnog sloja.

Nastavni program Cisco CCNA Routing and Switching pomaže polaznicima da se pripreme za svoje ICT karijere i poklapa se sa svjetski priznatim Cisco CCENT i CCNA certifikatima, kojim se dodatno validiraju vještine kod potencijalnih poslodavaca.01.10.2019. Završena obuka za XI Generaciju Cisco Akademije

Pet polaznika XI generacije Cisco Akademije REZ Agencije [ Više... ]

31.01.2018. Počeo upis u prvi semestar XI generacije

Obavještavamo sve zainteresirane kandidate da je počeo upis [ Više... ]

06.12.2017. Završena obuka za X generaciju Cisco Akademije

Još jedna generacija polaznika Cisco Akademije je završnim ispitom okončala obuku [ Više... ]

17.02.2017. Obavijest o upisu X generacije Cisco Akademije

Obavještavamo zainteresirane kandidate da vršimo upis na Cisco Certified Network Associate na Cisco Akademiji u REZ Agenciji. [ Više... ]Arhiva vijesti