17.02.2017. Obavijest o upisu X generacije Cisco Akademije

Obavještavamo zainteresirane kandidate da vršimo upis na Cisco Certified Network Associate na Cisco Akademiji u REZ Agenciji.

Nastava će se odvijati po novom programu CCNA u multimedijalnom računarskom centru u prostorijama REZ Agencije u Zenici, a izvoditi će je certificirani Cisco instruktor Maja Marjanović – Sarajlić. Broj kandidata je ograničen na 16.

Troškovi školovanja zavise od načina plaćanja tj. 1.200 KM za kompletnu obuku ukoliko se plaćanje vrši odjednom, odnosno 1.320 KM ukoliko se plaća u 4 rate (330 KM po semestru). U cijenu je uključen PDV.

Prijave se primaju do popunjavanja raspoloživog broja polaznika. Sastanak prijavljenih kandidata i instruktora će se obaviti odmah nakon prijavljenog dovoljnog broja kandidata (o datumu će kandidati biti blagovremeno obaviješteni) u prostorijama REZ Agencije, Štrosmajerova 11, Zenica (Zgrada Izgradnje, III sprat, Meokušnice, pored poliklinike Sunce).

Obrazac za prijavu na Cisco Akademiju možete popuniti ovdje31.01.2018. Počeo upis u prvi semestar XI generacije

Obavještavamo sve zainteresirane kandidate da je počeo upis [ Više... ]

06.12.2017. Završena obuka za X generaciju Cisco Akademije

Još jedna generacija polaznika Cisco Akademije je završnim ispitom okončala obuku [ Više... ]

17.02.2017. Obavijest o upisu X generacije Cisco Akademije

Obavještavamo zainteresirane kandidate da vršimo upis na Cisco Certified Network Associate na Cisco Akademiji u REZ Agenciji. [ Više... ]

15.02.2017. Završena obuka za IX Generaciju Cisco Akademije

Krajem decembra 2016. godine, pet polaznika IX generacije [ Više... ]Arhiva vijesti